Velkommen til Kolsåsen! Vinner av TOBBs Bomiljøpris for 2002.

Kolsasen.jpg - 244 KB

 

Velkommen til vår hjemmeside. (Oppdatert 080213).

Kolsåsen borettslag er et borettslag tilknyttet TOBB i Trondheim. Vi består av 108 rekkehusleiligheter idyllisk beliggende på Kolsåsen mellom Granåsen, Høgreina og Flatåstoppen. Vi prioriterer friområder rundt husene våre, og eier selv tomta borettslaget disponerer.

Kolsåsen borettslag ble tildelt TOBBs Bomiljøpris for 2002 for sine mange gode og miljøskapende aktiviteter for beboerne.

TOBB bladet Rede var på besøk hos oss i januar 2004. Her kan du se reportasjen.

TOBB bladet iTOBB var på besøk hos oss i våren 2008. Artikkelens overskrift var "Vedlikehold sikrer boligverdi". Her kan du se reportasjen.

Borettslaget er nå ferdig med en omfattende rehabilitering. Dette innebar blant annet en fullstendig utskiftning av alle vinduene i borettslaget, alle takene er skiftet og garasjebygget er pusset opp. I tillegg er det lagt ny asfalt, verandafrontene er skiftet og de frittstående utebodene er rehabilitert.

I 2012 er det etablert pipehatter på alle pipeløp, samt nye beslag som hindrer forvitring av pipenes toppstein. Alle verandadører til balkonger er vedtatt skiftet i 2012 i tilsvarende utførelse og kvalitet som borettslagets vinduer.

Borettslaget byr på eksepsjonelt fine oppvekstvilkår for barn, med en trygg kort utrafikkert skolevei, og turterreng i umiddelbar nærhet. Dessuten disponerer vi egen løkkebane og flombelyst akebakke vinterstid (se Kolsåsiaden lenken til venstre).

Etter 1. november 2007 overtok NTE Bredbånd vår kollektive avtale om kabel-TV leveranse. Som en av de første borettslagene i Trondheim har vi fått lagt ut optisk fiber til hver enkelt husstand, noe som gir oss superbredbånd og rene digitale TV-kanaler.


 

Hvis du finner at jeg har prestert noen datatekniske brølere, ber jeg om forståelse - jeg er musiker, ikke dataekspert. Jeg ville også sette stor pris på tilbakemelding .